Help, de directeur is ontvoerd Groningen

In dit bloedstollende personeelsuitje speurt u - met behulp van uw smartphone - de stadskern af om uw directeur uit handen van 'De Rode Macht' te bevrijden.

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Groningen begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Groningen

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Groningen zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Een feestelijke afsluiting van een sportieve dag

Het volgende evenement vindt plaats in een van de fijnste restaurants van Groningen. Na alle commotie schuift u uitgelaten aan voor een diner van drie gangen. Er is een uitgebreide keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarisch eten. Voor deelnemers die niet alles mogen of willen eten, maakt de kok een aangepaste maaltijd klaar.

Review Help, de directeur is ontvoerd Groningen

Frank (bedrijf uit Veendam): "De activiteit was erg leuk om te doen. Iedereen was er enthousiast over. Er werd snel gereageerd op mijn vragen per mail en telefonisch waren ze klantvriendelijk."

Bij het afscheid nemen kunt terugzien op een veelzijdig en goed geslaagd bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
· Gebruik 'Help de directeur is ontvoerd' app
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'
17.30 uur Prijsuitreiking
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie