Een originele bedrijfsuitstap in België

Stadsarrangement organiseert behalve in Nederland en Duitsland ook een breed scala aan compleet verzorgde bedrijfsuitstappen, groepsuitjes, stadsspellen en familie uitjes in België!

Het land van onze Zuiderburen heeft enorm veel te bieden. De steden Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Luik bruisen van de gezelligheid en activiteiten. Wat is er leuker dan niet al te ver reizen maar wel in het buitenland een groepsuitje te kunnen doen? Of het nu met collega's, familie of vrienden is, een uitstapje naar het buitenland is altijd avontuurlijk!

In België heeft Stadsarrangement weer tal van mogelijkheden voor u. Of het nu gaat om een workshop, een culinair of juist een actief uitje, wij kunnen het voor u regelen. Wij creëren het juiste evenwicht tussen plezier, uitdaging en samenwerking. Ook in België kunt u van ons weer de kwaliteit verwachten die u gewend bent!


Allerlei soorten groepsuitjes

Stadsarrangement organiseert met veel plezier allerlei groepsuitjes voor verschillende bedrijven en stichtingen, maar ook voor particulieren (familie uitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenclubs). Alle arrangementen worden georganiseerd in het hart van de betreffende stad. Of het nu de metropool Antwerpen is of bijvoorbeeld het meer romantische Brugge, elke stad heeft zo zijn eigen specifieke karaktereigenschappen. Juist, omdat u er voor kiest wat verder van huis te gaan, zal iedereen ook de gelegenheid krijgen zich echt los en vrij van de werk- of thuissituatie te voelen.

Een teamuitje op maat

Ons buurland België kent niet alleen qua natuur en weids glooiende heuvellandschappen een grote verscheidenheid, maar heeft ook met haar vele steden een grote variëteit te bieden. Wellicht gaat de voorkeur uit naar het altijd bruisende Antwerpen, het pittoreske Brugge of toch het gemoedelijke Gent? Of misschien wilt u het levendige Luik wel eens bezoeken of kiest u voor het gezellige Brussel? Stadsarrangement helpt u graag bij het kiezen en samenstellen van een teamuitje op maat!

Een personeelsuitje in België

Een personeelsuitje organiseren betekent creatief zijn, zeker als het om een grotere groep gaat. Een ieder verdient de nodige persoonlijke aandacht tijdens een uitje, maar ook moet er rekening gehouden worden met speciale wensen op onder andere het eetgebied. U kunt dit bij uw reservering aangeven en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van uitjes zijn wij van alle markten thuis. Niet alleen in Nederland en Duitsland, maar nu ook in België. Met deze uitbreiding spelen wij in op een behoefte die al langer aanwezig is en die wij nu met zeer veel genoegen kunnen aanbieden. Een personeelsuitje of bedrijfsuitje brengt collega's dichter bij elkaar en kan een enorme stimulans zijn voor de motivatie van uw personeel.

Arrangementen

Stadsarrangement organiseert nu dus ook tal van aantrekkelijke bedrijfsuitjes, teamdagen, personeelsuitjes en groepsuitjes voor groepen van 10-200 personen in de mooiste steden van België. Het is een unieke gelegenheid om elkaar eens beter te leren kennen door bijvoorbeeld een originele activiteit. Het is afhankelijk van de groep voor welk uitje u kiest. Wij bieden een ruim assortiment aan arrangementen, geschikt voor jong én oud, zodat er ook zeker voor u iets leuks bij zit. Wij geven u graag inspirerende ideeën alvorens u een keuze maakt uit één van onze arrangementen of een combinatie hiervan. Denk hierbij aan een leerzame workshop gecombineerd met een stadswandeling door één van de mooie steden van België. Onder begeleiding van een gids bezoekt u historische plekjes en in vele steden behoort zelfs een rondvaarttocht tot de mogelijkheden! Natuurlijk sluiten wij zo´n bijzondere dag altijd af met een heerlijk diner in een gemoedelijk restaurant. Wilt u ook eens een unieke ervaring opdoen in één van de mooiste steden van België zoals Antwerpen of Gent, boek dan online uw arrangement.

Zelf een arrangement samenstellen?

U kunt ons ook benaderen als uw ideale arrangement er niet bij zit, want de wens van de klant staat bij ons voorop. Wij bespreken graag met u uw wensen om vervolgens een arrangement samen te stellen welke hieraan voldoet. Maakt u maar eens gebruik van de talloze mogelijkheden die ons evenementenbureau u te bieden heeft. Zelfs een hotelovernachting en vervoer luxe tour bus kunnen wij voor u verzorgen en dit alles tegen hele scherpe tarieven. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Ons doel is dat u een uitje beleeft om nooit meer te vergeten!