Teambuilding voor groepen in Engeland

Stadsarrangement biedt, via haar zusterbedrijf Teamexperiences, originele bedrijfsuitjes en teambuilding events aan in de mooiste steden van Engeland, zoals London, Cambridge, York en Oxford. We hebben een team van experts in huis die alles weten over dit prachtige land. Engeland heeft namelijk veel te bieden. Veel geschiedenis en gezellige binnensteden zijn nog maar het begin van wat u te zien krijgt. Kortom eindeloze  mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje, of teamuitje.

Een arrangement in Engeland kunt u al boeken voor groepen vanaf 6 personen. U kunt kiezen voor zowel creatieve, sportieve, actieve en culinaire activiteiten of voor een combinatie hiervan. Alle steden die wij aanbieden vind u op onze website, www.teamexperiences.co.uk. Hier zijn talloze uitjes te vinden die in het  Engels en soms ook in het Nederlands kunnen worden gedaan. Heeft u vragen bel of mail ons gerust. Onze collega's spreken Nederlands en Engels.

U kunt onze arrangementen eenvoudig online reserveren. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor meer informatie per email of telefonisch via +44 (0)2045-387611.


Bath Cardiff Inverness Middlesbrough Preston Sunderland
Belfast Chester Ipswich Newcastle Reading Swansea
Blackpool Coventry Kinston/Hull Northampton Rotherham Walsall
Birmingham Derby Leeds Norwich Sheffield West-Bromwich
Bolton Dundee Leicester Nottingham Shrewsbury Wolverhampton
Bournemouth Edinburgh Lincoln Oxford Slough Worcester
Bradford Exeter Liverpool Peterborough Southampton York
Brighton Glasgow London Plymouth Southend  
Bristol Gloucester Luton Poole Stockport  
Cambridge Huddersfield Manchester Portsmouth Stoke-on-Trent  

Teambuilding in Engeland

Teambuilding wordt steeds belangrijker om als bedrijf succesvol te blijven. Een bedrijfsuitje of teambuilding event versterkt het  gevoel van saamhorigheids en zorgt ervoor dat mensen graag bij de organisatie blijven werken. Als u elkaar wat beter wilt leren kennen, dan is een gezamenlijk uitje in een hele andere omgeving de ideale vorm van teambuilding. Maakt u eens gebruik van onze bijzondere arrangementen in Engeland. Het land heeft een rijke historie en veel te bieden. 

Groepsuitje Engeland

Of wilt u misschien de stad beter leren kennen met een leuke speurtocht langs de vele highlights die bijvoorbeeld Liverpool, Edinburgh, York of London rijk zijn. 

De reden om een teamuitje te organiseren in Engeland kan uiteenlopend zijn. Dit kan een vrijgezellenfeest zijn, een gezellig personeelsuitje of een teambuildingsdag. Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden te zijn, gezellig samenzijn kan ook een uitgangspunt zijn. Het kiezen voor een plek in het buitenland is toch net even iets anders dan in eigen land en dat maakt zo'n dag extra speciaal! Al onze evenementen vinden plaats in het centrum van de steden en zijn zodanig samengesteld dat zowel jong als oud hier aan mee kan doen.

Aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes

Wij hebben al voor veel bedrijven, instellingen en particulieren zo'n leuke dag mogen organiseren in Engeland en doen dit ook graag voor u. Wij zijn voor u een betrouwbare partner, want wij dragen het Keurmerk Groepsuitjes. Ons bedrijf is verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen. Deze worden regelmatig gecheckt door onafhankelijke auditors, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve partner waar u uw groepsuitje onderbrengt. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail.