Bedrijfsuitstap in Lier

Lier is een buitengewoon mooi stadje, met schitterende gebouwen voorzien van prachtige trapgevels, een sfeervol Begijnhof en opvallend veel gezellige restaurants en terrasjes. Het schilderachtige riviertje de Nete stroomt door de stad en biedt niet alleen pittoreske uitzichten, maar ook fijne plekjes om te genieten van een drankje op een terrasje. Maak uw uitstap compleet met een leuke activiteit zoals ons Whatsapp moordspel of het Help de directeur is ontvoerd arrangement. De zorg voor het organiseren van een mooie dag nemen we u graag uit handen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden!

Een unieke teambuilding in Lier

Hieronder vindt u bijna alle arrangementen en teambuilding uitstapjes die we in Lier organiseren. Bijna... want een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het leveren van maatwerk. Of u nu precies weet wat uw groep leuk vindt, of als u nog geen idee heeft wat u zou moeten organiseren, wij staan voor u klaar!

We zitten boordevol ideeën en stellen met veel plezier maatwerkarrangementen samen, zodat uw bedrijfsuitstap straks perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina