Personeelsuitstap in Luik

Met een bruisende start-up scene, grote investeringen en een modern kunstwerk van een station, is Luik duidelijk een stad in opkomst. Het toerisme groeit gestaag, en dat is niet verwonderlijk als je de stad bezoekt. De relaxte sfeer, de harmonieuze mix van oude en moderne architectuur, en de ligging aan de Maas met prachtige stadspaleizen maken Luik tot een unieke bestemming. Om een volledig beeld te krijgen van de stad, kunt u samen met uw team een moord oplossen tijdens het 'Whatsapp Moordspel'. Of bent u benieuwd wie zijn/haar collega's het beste kent? Ontdek het met het collegaspel

Een compleet verzorgd teamuitje in Luik

Hieronder vindt u bijna alle arrangementen en teambuilding uitstapjes die we in Luik organiseren. Bijna... want een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het leveren van maatwerk. Of u nu precies weet wat uw groep leuk vindt, of als u nog geen idee heeft wat u zou moeten organiseren, wij staan voor u klaar!

We zitten boordevol ideeën en stellen met veel plezier maatwerkarrangementen samen, zodat uw bedrijfsuitstap straks perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina