Bedrijfsuitstap in Sint-Niklaas

Sint-Niklaas, vaak beschouwd als de hoofdstad van het Land van Waas, kent haar inwoners liefkozend als oliezeikers, rapenbraders of blauwselmannen. De stad staat tevens bekend om haar marktplein, het grootste in België. Jaarlijks vinden hier de Vredefeesten plaats, een evenement met luchtballons ter herdenking van de bevrijding aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het plein is omringd door gezellige bars en restaurants, een ideale locatie voor uw bedrijfsuitstap.

Ga samen met uw groep op zoek naar een gestolen Rembrandt, of laat u inspireren tijdens een ontspannen schilderworkshop in de stijl van 'Bob Ross'! De zorg voor het organiseren van een mooie dag nemen we u graag uit handen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden!

Een compleet verzorgd teamuitje in Sint-Niklaas

Bekijk hieronder onze bedrijfsuitstapjes in Sint-Niklass! Liever een andere combinatie, of wat vrije tijd inplannen? Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte! We zitten boordevol ideeën en stellen met veel plezier maatwerkarrangementen samen, zodat uw teamuitstap straks perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina