Uitjes voor groepen in Oostenrijk

Stadsarrangement biedt, via haar zusterbedrijf Stadterlebnisse, originele bedrijfsuitjes aan inde mooiste steden van Oostenrijk, zoals Wenen, Salzburg, Innbruck en Graz. Wij hebben een team van experts in huis die alles weten over dit prachtige land. Oostenrijk heeft een prachtig landschap met mooie steden, waarvan Wenen misschien wel de mooiste is. Oostenrijk heeft 9 miljoen inwoners en biedt eindeloze mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje, of teamuitje.

Een arrangement in Oostenrijk kunt u al boeken voor groepen vanaf 6 personen. U kunt kiezen voor zowel creatieve, sportieve, actieve en culinaire activiteiten of voor een combinatie hiervan. Alle steden die wij aanbieden vind u op onze website, www.stadterlebnisse.at. Hier zijn talloze uitjes te vinden die in het Duits of Engels en soms ook in het Nederlands kunnen worden gedaan. Heeft u vragen bel of mail ons gerust. Onze Duitse collega's spreken ook Nederlands en Engels.

U kunt onze arrangementen eenvoudig online reserveren. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor meer informatie per email of telefonisch via +49 32212295651.


Bregenz Hallstatt Linz Villach
Dornbirn Innsbruck Melk Wels
Eisenstadt Klagenfurt Salzburg Wien
Gmunden Krems St. Pölten Wiener Neustadt
Graz Kufstein Steyr Zell am See

Teambuilding

Teambuilding wordt steeds belangrijker om als bedrijf succesvol te blijven. Een bedrijfsuitje versterkt het  gevoel van saamhorigheids en zorgt ervoor dat mensen graag bij de organisatie blijven werken. Als u elkaar wat beter wilt leren kennen, dan is een gezamenlijk uitje in een hele andere omgeving de ideale vorm van teambuilding. Maakt u eens gebruik van onze bijzondere arrangementen in Oostenrijk. Oostenrijk heeft een rijke historie en veel te bieden. Informatie over een teamuitje in Oostenrijk vindt u hier.

Groepsuitje 

Of wilt u misschien de stad beter leren kennen met een leuke speurtocht langs de vele highlights die bijvoorbeeld Wenen, Graz, Salzburg of Innsbruck rijk zijn. 

De reden om een uitje of een kerstuitje te organiseren in Oostenrijk kan uiteenlopend zijn. Dit kan een vrijgezellenfeest zijn, een gezellig personeelsuitje of een teambuildingsdag. Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden te zijn, gezellig samenzijn kan ook een uitgangspunt zijn. Het kiezen voor een plek in het buitenland is toch net even iets anders dan in eigen land en dat maakt zo'n dag extra speciaal! Al onze evenementen vinden plaats in het centrum van de steden en zijn zodanig samengesteld dat zowel jong als oud hier aan mee kan doen.

Aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes

Wij hebben al voor veel bedrijven, instellingen en particulieren zo'n leuke dag mogen organiseren in Oostenrijk en doen dit ook graag voor u. Wij zijn voor u een betrouwbare partner, want wij dragen het Keurmerk Groepsuitjes. Ons bedrijf is verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen. Deze worden regelmatig gecheckt door onafhankelijke auditors, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve partner waar u uw groepsuitje onderbrengt. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail.