Bedrijfsuitstap in Genk

Ontdek het bruisende Genk tijdens een bedrijfsuitstap! Duik in de veelzijdige mix van cultuur, natuur en innovatie die deze stad te bieden heeft. Van boeiende industriële erfgoedsites tot groene oases, biedt Genk een unieke belevenis voor elk team. Laat u inspireren door de dynamiek van deze stad en versterk de banden binnen het bedrijf. Ontdek Genk, waar teambuilding en plezier samenkomen! Zo kunt u bijvoorbeeld samen op onderzoek uit tijdens de 'Gangsterhunt', of wie weet lost u een spannende moord op tijdens het Whatsapp Moordspel! Een geweldige manier om niet alleen kennis te maken met de pareltjes van Genk, maar ook met de rijke geschiedenis en sfeer van de stad!

Een unieke teamuitstap perfect op maat in Genk

Hieronder vindt u bijna alle arrangementen en teambuilding uitstapjes die we in Genk organiseren. Bijna... want een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het leveren van maatwerk. Of u nu precies weet wat uw groep leuk vindt, of als u nog geen idee heeft wat u zou moeten organiseren, wij staan voor u klaar!

We zitten boordevol ideeën en stellen met veel plezier maatwerkarrangementen samen, zodat uw bedrijfsuitstap straks perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Stuur ons een e-mail voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina