Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Leiden

De oudste beschrijvingen van Leiden dateren uit de 9e eeuw, toen het dijkdorpje nog 'Leithon' genoemd werd. In 1266 kreeg Leiden haar stadsrechten. De stad was in de Gouden Eeuw zelfs de op één na grootste stad van Nederland, na Amsterdam, mede vanwege de grote textielnijverheid. Kortom, deze stad in het midden van het groene hart van Nederland, is een ideaal decor voor uw geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gezellig groepsuitje in Leiden

Deze prachtige stad wordt elk jaar ook door vele toeristen en dagjesmensen bezocht en niet voor niets. Het historisch en geografisch middelpunt van de Leidse binnenstad wordt gevormd door de plek waar de Oude en de Nieuwe Rijn samenvloeien. Op deze strategische locatie is in de middeleeuwen een heuvel opgeworpen met daarop de Leidse Burcht.

Leiden staat bekend als een van de grootste studenten steden van Nederland. De oudste universiteit van Nederland staat ook in Leiden, die werd opgericht in 1575.

Proef, kijk en beleef de stad Leiden met dit leuke bedrijfuitje. Wat ga je doen met dit uitje? U begint de dag met een Lunch, hierna leidt de gids u door Leiden. Als de rondleiding is afgelopen begint het proeven van de stad met typische Leidse producten zoals kaas, een biertje en je stopt bij een ijs of chocoladeproeverij. Om dit leuke uitje af te sluiten kun je kiezen voor een High Tea of High Wine.

De stad combineert op deze aangename wijze een rijke historie met een gezellig uitgaanscentrum. Hier gaat u gegarandeerd genieten van uw volledig verzorgde teamuitje of vrijgezellenfeest. Leiden verwelkomt u met open armen.

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Leiden. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Miljonair voor een dag! Raak uw kapitaal kwijt door slim te zijn en een beetje schurkachtig. Laat uw collega's zwelgen in rijkdom en zegevier in de straten van Leiden!
Ganzenborden in het echt in hartje Leiden? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje a...
Tijdens een origineel bedrijfsuitje speelt u het legendarische Triviant als Outdoor City Game en ontdekt u de schoonheid van de Leidsche binnenstad!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Speel dit enerverende moordspel met uw team bij een bedrijfsuitje in Leiden. Lekker eten en gelijktijdig de butler aan een verhoor onderwerpen!
Ervaar dit plezierige bedrijfsuitje in het bruisende stadscentrum van Leiden, deels wandelend voorbij mooie plekjes, deels verpozend in 3 eetgelegenheden!
Een gezellig personeelsuitje in Leiden? Speel de Pubquiz met uw collega's. De vragen en onderwerpen zijn zo verrassend dat iedereen kan winnen!
     resultaten per pagina