How to lose a Million Leiden

Miljonair voor een dag! Raak uw kapitaal kwijt door slim te zijn en een beetje schurkachtig. Laat uw collega's zwelgen in rijkdom en zegevier in de straten van Leiden!

Warme ontmoetingsplaats van uw bedrijfsuitje

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een leuk restaurant in het centrum van de stad. Na een plezierig onthaal wordt u in de watten gelegd met iets te drinken. Onze spelinstructeur neemt het woord en legt beknopt de regels van de stadsactiviteit uit. 

Puzzels en opdrachten doen op schilderachtige plaatsen!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Gezellig dineren aan een overvloedig gevulde eettafel

Alle nieuwbakken rijkaards en een paar bedelaars zitten zij aan zij in een gezellig restaurant. Het diner bestaat uit drie gangen. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Verwen uw collega's met een bijzonder, boeiend en meeslepend personeelsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie