Walking Dinner Leiden

Bij dit walking dinner bezoekt u 3 verschillende restaurants. Iedereen heeft dus steeds de kans om met andere collega's aan de praat te raken tijdens dit bedrijfsuitje in Leiden. Gecombineerd met een verrassende stadswandeling zorgt dit voor een geslaagd uitje! 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Hier begint uw walking dinner in Leiden

Uw uitje begint in de binnenstad van Leiden. In een gezellig restaurant krijgt u een voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw stadsgids uit Leiden.

Stadswandeling met lokale gids

De gids haalt uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u bedacht, en neemt u met veel plezier mee door zijn stad. Leiden staat bekend om de Lakenfeesten, en natuurlijk het Leids ontzet. Verder vindt u hier de oudste universiteit van Nederland en is er een overvloed aan andere bezienswaardigheden. Eén van de bekendste is de Burcht, ouder dan Leiden zelf. De Zijlpoort en Morspoort zijn voorbeelden van twee fotogenieke poorten in de stad, en vaak decor bij bruiloftsreportages. De enorme Pieterskerk is niet te missen.

Natuurlijk loopt u ook langs de grachten en door smalle achterafstraatjes, de afwisseling maakt deze wandeling zo leuk. U ziet een aantal van de highlights en hoort onderweg de leukste anekdotes (bijvoorbeeld over de Oranjes die hier hebben gestudeerd). Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje in Leiden

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over dit leuke avondje uit. Ondertussen geniet u van een nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (grachten, Burcht, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Leiden!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie