Happen Stappen Varen Leiden

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Leiden: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Leiden
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Leiden. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Leiden

Hierna stapt u aan boord, nog steeds in hartje stad. U maakt een mooie rondvaart door de grachten en singels van Leiden, uw schipper vertelt u er onderweg alles over. Leiden heeft lage kademuren en zo geniet u van het zicht op onder andere de geboortestraat van Rembrandt, de Hortus Botanicus en Molen de Valk. Volop historie, prachtige grachtenpanden, en mooie monumentale bruggen. In de zomer geniet u van de gezelligheid van de terrasjes op de kade en de terrasboten. Het varen langs de haven van Leiden zorgt voor een lekker vakantiegevoel. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte stad onder bruggen door die versierd zijn met honderden lichtjes. U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. En dat maakt deze vaartocht zo leuk!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Leiden staat bekend om de Lakenfeesten, en natuurlijk het Leids ontzet. Verder vindt u hier de oudste universiteit van Nederland en is er een overvloed aan andere bezienswaardigheden. Eén van de bekendste is de Burcht, ouder dan Leiden zelf. De Zijlpoort en Morspoort zijn voorbeelden van twee fotogenieke poorten in de stad, en vaak decor bij bruiloftsreportages. De enorme Pieterskerk is niet te missen. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, waarbij hij zorgt voor beperkte loopafstanden tot de restaurants. Hij vertelt u de leukste anekdotes (bijvoorbeeld over de Oranjes die hier hebben gewoond) en laat u ook de achteraf straatjes en steegjes zien. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants kennen we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn deels open, deels kunnen ze gesloten worden als dit nodig is. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte grachten in een heerlijk warme boot.

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Leiden!

Reviews Happen, stappen, varen in Leiden

Mevrouw K. van der Helm: "Erg goed, alles was prima geregeld . Goede gidsen,met name bij de stadswandeling."
Huisartsenpost Amstelland: "Het was zeer leuk en afwisselend."
Pelikaan Groepsrezien & Incentives: "Mooi weer, leuke boottocht, goed eten, leuke restaurants. Met 77 personen: goed geregeld!"
Groenbedrijf Lubbe: "Bedankt voor een perfect uitje !!!!!!!!!!!!"
Mevrouw Van der Knaap: "Lekker gegeten, tafels stonden al gedekt toen we binnenkwamen. Topdag!"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie