Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amersfoort

Organiseer uw teamuitje in Amersfoort: een levendige stad met optimale mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. De naam Amersfoort is afgeleid van het woord Amer, wat vroeger een doorwaadbare plek van een rivier betekende. De nederzetting kreeg in 1259 stadsrechten van de Utrechtse bisschop Hendrik van Vianden. Sindsdien groeide Amersfoort uit tot een belangrijk en gezellig middelpunt van de regio.

Uniek bedrijfsuitje in Amersfoort

Een belangrijke bezienswaardigheid in Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwetoren. Rondom deze toren zijn verschillende arrangementen mogelijk die zeer geschikt zijn voor een gezellig personeeluitje. Amersfoort heeft een grotendeels bewaard gebleven centrum: knus en toch modern.

Amersfoort is omringt met stadspoorten. Een van de bekendste is de historische Koppelpoort, die zowel een land als water poort is. De twee andere bekende poorten zijn de Monnikendam poort (waterpoort) en de Kamperbinnenpoort (landpoort). Tegenwoordig wordt de Monnikendam poort gebruikt als trouwlocatie en bevind zich ook een restaurant in de poort.

Het leukste uitje om het historische Amersfoort te ontdekken is het uitje ' happen stappen varen Amersfoort'. Zo komt u langs alle bezienswaardigheden die Amersfoort te bieden heeft zoals de Onze Lieve Vrouwetoren, Kamperbinnenpoort, Monnikendam en Koppelpoort. Bij dit uitje zit een lunch in begrepen en een kop koffie of thee, zo maakt u deze dag drie tussenstops bij drie verschillende restaurants.

Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor een groepsuitje in Amersfoort.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Amersfoort wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Amersfoort en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in het centrum van Amersfoort de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Amersfoort.
     resultaten per pagina