Rondvaart en stadswandeling Amersfoort

Een bedrijfsuitje in Amersfoort met een stadswandeling, een rondvaart én een bezoek aan een lokaal toprestaurant. Verras uw collega's met dit vrolijke arrangement: 

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Een drankje als begin van uw personeelsuitje

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Amersfoort. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart in Amersfoort

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een rondvaart door de grachten van Amersfoort. De gidsen hebben er veel plezier in om u de stad te laten zien. Als u door de smalle grachten vaart ervaart u de relaxte sfeer op het water. De Onze Lieve Vrouwentoren oftewel Lange Jan is niet te missen. Dit is hét oriëntatiepunt van Amersfoort. Ook vaart u langs het Mondriaanhuis (geboortehuis van de schilder), en langs een voormalig klooster met heel bijzondere ramen. U ziet op de kades veel leuke terrassen en prachtige grachtenpanden. Onderweg krijgt u uitleg, hoort u leuke weetjes en verbaast u zich over de rust op het water. Amersfoort biedt u één van de meest afwisselende rondvaarten van Nederland. Geniet er samen van!

Wandeling door hartje stad

Uw stadsgids staat al te wachten bij het aanmeren van de boot. Hij heeft een fraaie route voor u uitgestippeld. U krijgt een aantal van de beroemde muurhuizen te zien, en een selectie uit de mooiste bezienswaardigheden zoals de Koppelpoort, of het hofje. De 'Nieuwe stad' is een hip gedeelte van Amersfoort waar fabrieken een heel nieuwe bestemming hebben gekregen als atelier, werkplaats of restaurant. Onderweg hoort u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Amersfoort

U schuift aan in een gezellig restaurant waar u met het hele gezelschap geniet van een driegangendiner. De chef-kok zorgt voor een toegankelijke kaart met gerechten van goede kwaliteit. Iedereen kan per gang kiezen waar hij/zij op dat moment zin in heeft. U kunt ondertussen gezellig napraten over deze afwisselende dag. Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos en ontspannen kan genieten van een goed verzorgd etentje!

In welke restaurant gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Amersfoort met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
U kunt dit uitje elke dag van de week reserveren. De rondvaart in Amersfoort is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De boot is open (vanwege de lage bruggen). In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews Rondvaart en stadswandeling Amersfoort

Mevrouw C. Manders: "Heb al een keer eerder via Stadsarrangement een dagje weg geboekt. Het was ontzettend leuk, zeer tevreden."
St. Innoforte: "We hebben de dag als groep heel gezellig ervaren. De lunch en het diner waren goed."
Stal Jasper: "Prima arrangement. Lunch was heerlijk, rondvaart was leuk, gids zeer aardig en het eten was heel gezellig."
CVO Groep: "De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad."
De heer Groeneveld: "Lunch en diner waren prima geregeld en dank zij de gidsen hebben we Amersfoort beter leren kennen."

Verras uw team en reserveer dit gevarieerde uitje in Amersfoort!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Rondvaart door Amersfoort van 45 minuten inclusief schipper/gids
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Rondvaart
16.15 uur Stadswandeling
17.45 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie