Gangsterhunt Amersfoort

Een gevaarlijke gangster houdt zich ergens in Europa schuil. Aan uw team de taak uit te vinden waar de gangster zich verborgen heeft.

Start met een welkomstdrankje

Uw uitje begint in een gezellig restaurant in de binnenstad van Amersfoort. Hier krijgt u een drankje aangeboden. De hunt kan beginnen!

Zoek de highlights in Amersfoort

Welk team weet als eerste waar de gangster is? Tijdens het spel wordt u op afstand begeleid door onze instructeur. De spelmaterialen bestaan uit een plattegrond van Amersfoort, een fotoblad met foto's van bezienswaardigheden (standbeeld, gevel, kunstwerk etc.) en een woordzoekpuzzel. Elk team gaat in de stad op zoek naar de bezienswaardigheden die op het fotoblad staan. Heeft u een bezienswaardigheid gevonden? Dan maakt u er een foto van en stuurt u deze via whatsapp naar de instructeur. Klopt de foto? Dan krijgt u een woord terug. Dit woord kunt u afstrepen op de woordzoekpuzzel. Telkens als u een woord afstreept, blijven er minder letters over. De overgebleven letters onthullen de Europese verblijfplaats van de gangster. Het team dat als eerste weet in welk land de gangster zich bevindt is de winnaar! 

Driegangen keuzediner

Na deze citygame is het tijd om met z'n allen te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Amersfoort. Iedereen heeft per gang de keuze uit verschillende gerechten. Het is ook mogelijk een all you can eat diner te kiezen. Voor mensen met allergieën of dieetwensen zorgen we voor aangepaste menukeuzes.

Review

LVB: "Leuk! We hadden geluk met het mooie weer en vervolgens een mooie wandeling door de stad kunnen maken. Tijdens het spelen kwamen we leuke terrasjes en straatjes tegen, waar je anders niet snel zou komen. Ook het restaurant die geregeld was had lekker eten, interessant interieur en vriendelijk personeel."

 

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Gangsterhunt citygame
- Spelbegeleiding door instructeur op afstand
- Driegangen keuzediner / all you can eat diner

Reserveren Meer informatie