Help, de directeur is ontvoerd Amersfoort

Help! De directeur wordt voor uw ogen ontvoerd! Welk team is de ontvoerder te slim af? Lees meer over dit spannende bedrijfsuitje in Amersfoort:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Help de directeur is ontvoerd citygame in Amersfoort met begeleiding
  • 3 gangen keuzemenu

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw bedrijfsuitje in Amersfoort begint in een gezellig restaurant in het centrum van de stad. Hier ontmoet u elkaar. Onder het genot van een drankje kunt u even bijpraten. Hierna begint u met de citygame. 

Brutale ontvoering op klaarlichte dag

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt bevrijden. De ontvoerder heeft een aanwijzing achtergelaten in de kluis die op tafel staat. U gaat met uw team de binnenstad in. Amersfoort is een prachtige historische stad met leuke steegjes en gezellige pleinen. In de zomer bestaan deze pleinen in z'n geheel uit terras. Ideaal voor een geslaagd personeelsuitje! Loop door de smalle klinkerstraatjes, geniet van de grachten en ontdek de best bewaarde geheimen van de stad! 

Help de directeur is ontvoerd Amersfoort

In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-app met uw spelleider. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. Laat u meevoeren in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt! Via de app kunt u zien waar de opdracht-locaties zijn. Hier krijgt u bijvoorbeeld een kennisvraag of lost u samen een puzzel op. Maar u kunt ook een kleine opdracht krijgen, zoals een kort filmpje maken. Bundel uw krachten en kies de opdrachten strategisch uit! Elk goed antwoord brengt u dichter bij de code van de kluis.

Wat doet uw directeur?

Terwijl u druk bezig bent in de binnenstad geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw teambuilding. Hoe is de aanpak van de verschillende teams? Wat levert dit op? De directeur kijkt ook mee bij de grappige foto's en filmpjes die ingestuurd worden naar de spelleider. Maar... het is ook mogelijk dat uw directeur gewoon meespeelt in een team. Als u hiervoor kiest zoekt u met alle teams naar een fictieve directeur. Wie is de ontvoerder te slim af?

Bevrijding directeur en prijsuitreiking

Lukt het u om de de juiste code te achterhalen? Ga zo snel mogelijk naar de startlocatie, de tijd dringt! Welk team krijgt de kluis open? Kan de directeur bevrijd worden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team onder luid applaus in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking. Hierna neemt u afscheid van de spelleider en is het tijd om de overwinning te vieren met een etentje.

Etentje in Amersfoort: 3 gangen keuzemenu

Na de citygame schuift u met z'n allen aan in een restaurant in hartje stad. Hier kunt u nog eens napraten over de ontvoering terwijl u geniet van een verzorgd etentje. Bij dit driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants in Amersfoort. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Reviews Help de directeur is ontvoerd Amersfoort:

Jori (bedrijf uit Amersfoort): "We hebben een erg leuke dag gehad, het spel was goed georganiseerd en alle collega's waren enthousiast. Het is overigens wel belangrijk dat het goed weer is, anders is het een stuk minder leuk. Gelukkig hadden wij dat geluk. Het contact met Stadsarrangement was prima, er werd vlot gereageerd en het contact was vriendelijk. We hebben overigens nog niet de beloofde foto's en filmpjes ontvangen van die dag."

Dana (bedrijf uit Amersfoort): "Het was goed! Het eten had wat eenvoudiger gemogen, maar was goed te doen. Was wel erg laat, maar dat komt omdat wij zelf ook niet in de gelegenheid waren om vroeger te beginnen. Klantvriendelijkheid van Stadsarrangement was top! Vond de informatievoorziening in het begin wat summier, maar nadat ik de spelleider had gesproken was het helemaal prima en duidelijk."

Thomas (bedrijf uit Leusden): "Goed geregeld, leuke opdrachten en veel afwisseling. Het bleek dat het niet iedereen duidelijk was dat er steeds nieuwe opdrachten via de website geladen werden en na een bepaalde tijd ook weer verdwenen, wellicht nog extra benadrukken. De afhandeling van stadsarrangement was zeer goed, snel en vriendelijk. Ook evt. vragen werden snel beantwoord door Stadsarrangement, heel fijn."

Een geslaagd bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort? Maak uw collega's blij met dit Help de directeur is ontvoerd arrangement!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
· Gebruik 'Help de directeur is ontvoerd' app
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'
17.30 uur Prijsuitreiking
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie