Outdoor Escaperoom Amersfoort

Wie weet het snelst deze escaperoom citygame in Amersfoort te ontrafelen? Ter afsluiting van dit bedrijfsuitje kunt u gezellig napraten tijdens een etentje in hartje stad:  

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Amersfoort (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren begeleiding: spelleider via whatsappcontact
  • 3 gangen keuzemenu of all you can eat restaurant

Ontvangst met een drankje

Amersfoort is een prachtige stad met een historisch centrum, gezellige pleinen, mooie grachten en een hip 'nieuw' stuk stad langs de Eem. Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Amersfoort

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Ontsnap uit Amersfoort via een mooie route 

Amersfoort is één van onze populairste steden. Het ligt centraal, het heeft een prachtig centrum met historische pleinen, hippe koffietentjes en gezellige restaurants. Denk daar de gezellige grachten bij en je hebt de perfecte stad voor een personeelsuitje. Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs de bekende highlights van de stad. U loopt ook door de verborgen straatjes van de binnenstad. Op deze manier is het zelfs voor inwoners van Amersfoort een verrassende citygame. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Diner: 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen tussen een driegangendiner en een all you can eat restaurant. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieven. We reserveren in Amersfoort bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Reviews Outdoor Escaperoom Amersfoort

Voskamp Beveiligingstechniek: "Het zat inhoudelijk goed in elkaar en het contact via Whats app was ook prima! Iedereen heeft zich prima vermaakt en mooie stukjes van Amersfoort gezien. Ook het eten was prima geregeld!"
Basisschool de Kubus: "Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk? prima. Hoe was het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc? Dat is snel en goed verlopen."

Nodig uw collega's uit voor een borrel en deze leuke escaperoom citygame. Trakteer ze na afloop op een etentje! 

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie