Chocolade maken in Amersfoort

U begint de dag met koffie en gebak, doet een chocoladeworkshop en u gaat samen uit eten. Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke bedrijfsuitje in Amersfoort! 

  • Ontvangst met koffie of thee en gebak
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in de binnenstad van Amersfoort

Begin van uw chocoladeworkshop in Amersfoort

Amersfoort is één van onze populairste steden. Het ligt centraal, het heeft een prachtig centrum met historische pleinen, hippe koffietentjes en gezellige restaurants. Denk daar de gezellige grachten bij en je hebt de perfecte stad voor een personeelsuitje. In de binnenstad ontmoet u elkaar in een restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Nadat u bent bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Proeven mag! Ten slotte ziet u hoe u de bonbons door kunt halen en mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Amersfoort

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons tijdens deze workshop. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Hoe lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu  

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Amersfoort namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Review Chocolade maken in Amersfoort:

L. Westerik: "We hebben een leuke middag gehad. Tijdens het eten werd goed rekening gehouden met alle wensen. Een leuk groepsuitje.

Trakteer uw collega's op dit smakelijke personeelsuitje in Amersfoort!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 95 € 103,55
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie