Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Alkmaar

Bent u op zoek naar een goede locatie in Alkmaar voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje? Met haar 100.000 inwoners is Alkmaar een stad met ontzettend veel mogelijkheden. De geschiedenis van Alkmaar gaat ver terug. De stad kreeg al in 1254 haar stadsrechten, maar was in die tijd eigenlijk meer een vestingstad wat nog steeds te zien is aan het stratenpatroon in het oude centrum.

Een gezellig personeelsuitje in Alkmaar

Tegenwoordig is Alkmaar een bekende toeristische trekpleister vanwege de beroemde Kaasmarkt, maar ook door het goed bewaarde historische centrum. Het bijzonder Waaggebouw doet snel denken aan lang vervlogen tijden en er zijn nog veel meer trekpleisters in Alkmaar zoals de Robonsbosmolen. Alkmaar is vooral ook een gezellige stad en daarom het ideale decor voor een geslaagd bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Een geschikt bedrijfsuitje om Alkmaar te ontdekken is de Grachtentocht en stadswandeling Alkmaar. Zo ontdekt u de historische binnenstad van Alkmaar met een stadswandeling. Daarna stapt u in een open boot om door de smalle grachten en onder de lage bruggen van Alkmaar door te varen. Bij deze tocht door Alkmaar zit nog een lunch en een driegangen diner inbegrepen voor maar 68,90 per persoon. Voor dit alles heb je een geweldig uitje in Alkmaar voor jong en oud.

Bij wat minder weer kunt u ook in Alkmaar kiezen voor de heerlijke en leuke Tapas Workshop in Alkmaar. Maak hier samen met een professionele kok 12 verschillende tapasgerechten en geniet daarna met ze allen van de zelfgemaakte Tapas en een heerlijk Spaans drankje.

Toch op zoek naar een ander bedrijfsuitje in Alkmaar bekijk hieronder dan de diverse bedrijfuitje van stadsarrangement!

 resultaten per pagina
En Garde! Volg met uw bedrijfsuitje of personeelsuitje deze enerverende workshop schermen in Alkmaar onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international!
Beleef een spannend teamuitje in Alkmaar terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht! Ook erg geschikt als bedrijfsuitje of personeelsuitje.
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Alkmaar!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens dit bedrijfsuitje Theatersport in Alkmaar wordt u zelf ook even een Lama en leert u met dit personeelsuitje uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Alkmaar terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Alkmaar!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Alkmaar de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Alkmaar.
     resultaten per pagina