Survival aan tafel Alkmaar - NIEUW!

Ontvangst

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje in het centrum van Alkmaar, de perfecte start van deze meeslepende ervaring. Omdat dit een binnenspel is het weersonafhankelijk.

Survival aan tafel spel Alkmaar

Voor wie het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson kent, zal het geen verrassing zijn dat het bol staat van uitdagingen en opdrachten! In teams strijden de deelnemers om de felbegeerde titel van ware overlevers. Teamwork, focus en communicatie spelen een essentiële rol bij het behalen van de overwinning. Na een reeks uitdagende proeven eindigen we met een gezamenlijk finale spel! En het beste van alles... deze spannende expeditie vindt gewoon plaats aan tafel!

Jullie gaan samen aan de slag met het creëren van jullie eigen Team bandana. Daarna wachten er verschillende tafelpuzzels en uitdagingen op jullie, waarbij jullie edelstenen kunnen verdienen. Het team met de meeste edelstenen zal als winnaar worden gekroond!

Onze ervaren instructeurs staan gedurende 2 uur klaar om de teams te begeleiden bij het maken van hun eigen bandana en het aangaan van uitdagende opdrachten, zoals het bouwen van een bamboekamp, het oplossen van een magisch vierkant en het vangen van vis (uiteraard is dit een mini variant voor aan tafel). Welk team zal als winnaar uit de strijd komen?

Driegangen keuzediner

Na het Survival aan tafel spel verzamelt uw groep zich in hetzelfde sfeervolle restaurant voor een welverdiend driegangen keuzediner. Hier kunt u gezellig napraten en genieten van heerlijke gerechten die rekening houden met diverse dieetwensen.

Groepsgrootte
8 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 9 € 96 € 110,40
10 - 14 € 92 € 105,80
15 - 30 € 88 € 101,20
31 - 50 € 86 € 98,90
51 - 100 € 85 € 97,75
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Survival aan tafel spel (2 uur) (eventueel ook in het Engels beschikbaar)
- Begeleiding door instructeurs
- Driegangen keuzediner (bij keuze van alleen een hoofdgerecht is de korting € 9,- per persoon)

Reserveren Meer informatie