Borrelboot Quiznight Alkmaar


Stap aan boord van een borrelboot, troef elkaar af tijdens de quiz de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! Lees meer over dit ongedwongen bedrijfsuitje in Alkmaar: 

  • Borrelboot: rondvaart door Alkmaar met op privéborrelboot met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Samen op een privé-borrelboot door Alkmaar

Aan het einde van de middag komt u samen in Alkmaar en stapt u aan boord van een rondvaartboot. Alkmaar is een stad waar je vrolijk van wordt. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Relaxte sfeer op het water

De lage kades zorgen ervoor dat u ongehinderd van het mooie uitzicht kunt genieten. U ziet een oerhollandse molen en prachtige historische grachtenpanden. Ook vaart u langs het plein waar de beroemde kaasmarkten nog steeds gehouden worden. Geniet met een glas in de hand van deze mooie stad!

Quiznight

Als u van boord gaat loopt u een klein stukje naar een mooi restaurant in de binnenstad van Alkmaar. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Bundel uw krachten en probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking: wie wordt quizkampioen?

De scores zijn bekend! Welk team is het beste? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Diner: 3 gangen keuzemenu

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Alkmaar. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Het hele jaar mogelijk!

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook het hele jaar door reserveren, elke dag van de week. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de honderden lichtjes van de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit. Vanwege de lage bruggen wordt er in Alkmaar met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen privéboot(boten) met schipper.

Review Borrelboot Quiznight Alkmaar

Anita (Bedrijf uit Alkmaar): "Onze groep heeft erg genoten van het uitje. We hebben dan ook erg geluk gehad met het weer. We vonden het programma prima, vanwege de treinreis zijn we iets te laat gearriveerd voor de boottocht. Het was prima verzorgd met een leuke kapitein. De pubquiz was top en we hebben heerlijk gegeten en gedronken in het restaurant. Goede locatie. Hartelijk dank voor de organisatie."

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Hier worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 94 € 102,46
31 - 50 € 88 € 95,92
51 - 80 € 84 € 91,56
81 - 100 € 82 € 89,38
Inclusief
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur (hele jaar mogelijk)
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzemenu

Liever andere tijden? Neem contact met ons op!

Reserveren Meer informatie