How to lose a Million Alkmaar


Trap af met een miljoen en raak in recordtempo aan de grond! Dit personeelsuitje in Alkmaar sluit u af met een gezellig etentje: 

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • How to lose a million citygame in Alkmaar inclusief materialen en begeleiding ter plaatse
  • 3 gangen keuzemenu

Samen borrelen als begin van uw bedrijfsuitje in Alkmaar

U ontmoet elkaar in een gezellig restaurant in hartje stad. Na de vriendelijke ontvangst is het tijd om samen te borrelen. Als de glazen bijna leeg zijn, maakt u kennis met de spelleider. 

How to lose a million citygame

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Napraten tijdens 3 gangen keuzemenu

U neemt afscheid van de spelleider en schuift met z'n allen aan in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. U heeft bij elke gang de keuze uit verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Voedselallergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We reserveren in Alkmaar bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over dit diner. 

Review How to lose a million Alkmaar

Familie De Jong: "Goed arrangement. Erik (degene die het spel leidde) was een kanjer. Verder zat dit spel fantastisch in elkaar, visitekaartje voor stadsarrangementen! Top dus. Het eten in het restaurant was ook top ook daar weer een flexibele instelling." 

Welk team heeft het grootste gat in zijn hand? Maak uw collega's blij met dit vrolijke personeelsuitje in Alkmaar!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· How to lose a million citygame
· Gebruik van speciale smartphones
· Begeleiding door ervaren spelleider
· Afsluitend drankje
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Ontvangst
14.30 uur How to lose a million citygame
17.30 uur Prijsuitreiking en drankje
18.00 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Geen probleem, neem contact op!

Reserveren Meer informatie