Happen Stappen Varen Alkmaar

Een top tien bedrijfsuitje in Alkmaar: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje in Alkmaar:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Alkmaar
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met eigen gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Hier begint uw Happen stappen varen arrangement

Uw personeelsuitje begint in een van de gezellige restaurantjes die we hebben geselecteerd voor dit arrangement. Hier ontmoet u elkaar aan het eind van de middag. Na de gastvrije ontvangst geniet u hier samen van een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje natuurlijk!  

Rondvaart Alkmaar

U stapt aan boord voor een mooie rondvaart door de grachten van Alkmaar. De lage kades zorgen ervoor dat u ongehinderd van het mooie uitzicht kunt genieten. Een oerhollandse molen, prachtige historische grachtenpanden, het plein waar de beroemde kaasmarkten nog steeds gehouden worden; u kunt het allemaal bekijken vanaf het water.

Alkmaar had vroeger een indrukwekkend aantal brouwerijen, waarvan De Boom er één was. In dit prachtige pand aan het water is nu een biermuseum gevestigd. Het gebied rond de Turfmarkt is een geslaagde combinatie van historie (de mooie Accijnstoren bijvoorbeeld) en modernere bebouwing. De vele plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen hier direct voor en vakantiegevoel!

Hoofdgerecht in een sfeervol restaurant

Als de boot aanmeert is het tijd voor het hoofdgerecht, wederom in hartje stad. Als u bent aangeschoven kiest u een hoofdgerecht uit de gevarieerde menukaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het hoofdgerecht is inclusief een drankje. 

Stadswandeling met eigen stadsgids

Een enthousiaste stadsgids haalt uw groep op bij het restaurant. Alkmaar heeft veel moois te bieden. De Waag kunt u niet missen; het prachtige historische pand met de toren aan het gelijknamige plein. Ook ziet u waarom de St. Laurenskerk hier terecht 'grote' kerk genoemd wordt; het is een immens gebouw. Even verderop springt de frisse look van het Stedelijk Museum Alkmaar er echt uit in deze historische stad.

Naast bekende highlights, zoals bijvoorbeeld de Waag, is er ook aandacht voor leuke steegjes en onontdekte stukjes stad. Onderweg hoort u de sappigste anekdotes. Natuurlijk kunt u niet alle hoogtepunten van Alkmaar belopen in een uur, u krijgt er een aantal te zien op deze mooie route. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Dessert ter afsluiting van uw personeelsuitje

Tijd om aan te schuiven voor het dessert. In dit derde restaurant krijgt u een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ondertussen kunt u nog eens napraten over deze afwisselende avond. U sluit dit uitje af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
In Alkmaar werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Eet smakelijk! 

Dieetwensen of allergieën?
Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
U kunt dit uitje het hele jaar doen, elke dag van de week. In Alkmaar vaart u in een open boot (vanwege de lage bruggen). In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit.

Reviews Happen stappen varen in Alkmaar

Hecron Groep: "Het was goed voor elkaar. Prijs kwaliteit verhouding was perfect. Mooie locaties, de boottocht en stadswandeling waren informatief en lieten ons de mooiste plekken van Alkmaar zien. Leuke gidsen bij beiden. Service was prima, goede reactiesnelheid, oplossingen geboden voor onze vragen. Alles wat we wilden was te regelen, top."
Mevrouw Spaans: "We hebben in alle restaurants heerlijk gegeten, en vooral het dessert was voortreffelijk!"
NAM: "Inhoudelijk was het een prima arrangement en de klantvriendelijkheid was goed. Het dessert was excellent! 
Machiel (Overheidsbedrijf uit Amsterdam): "W
e vonden het een leuke gezellige avond met lekker eten en drinken. Het contact met Stadsarrangement was goed en er werd snel gereageerd. 

Maak uw collega's blij met dit populaire bedrijfsuitje in Alkmaar!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
· Rondvaart (1 uur) door Alkmaar
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.15 uur Hoofdgerecht
19.45 uur Stadswandeling
20.45 uur Dessert
21.30 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen?
Neem contact met ons op!

Reserveren Meer informatie