Walking Dinner Alkmaar

Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Alkmaar? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Ook maakt u (nader) kennis met onze Kaasstad. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder stadsgids. Maak uw collega's blij met dit walking dinner: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Alkmaar

In een restaurant in de binnenstad van Alkmaar schuift u samen aan voor het voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen tevreden zal zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling door Alkmaar

U heeft vanavond een eigen stadsgids, die u ophaalt bij het restaurant. U zult merken dat hij leuk weet in te spelen op de sfeer in uw groep. De Waag kunt u niet missen. Dit is het historische pand aan het Waagplein. Nog steeds worden hier in de zomer kaasmarkten gehouden. Ook ziet u waarom de St. Laurenskerk hier terecht 'grote' kerk genoemd wordt; het is een immens gebouw. Even verderop springt de frisse look van het Stedelijk Museum Alkmaar er echt uit in deze historische stad.

Hip én historisch
Naast bekende highlights, zoals bijvoorbeeld de Waag, is er ook aandacht voor leuke steegjes en onontdekte stukjes stad. Onderweg hoort u de sappigste anekdotes. Natuurlijk kunt u niet alle hoogtepunten van Alkmaar belopen in een uur. U krijgt een leuke selectie te zien op deze mooie route. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje 

In het laatste restaurant rondt u het uitje op een leuke manier af met een lekker dessert. U bent nog steeds in het hart van Alkmaar. Het nagerecht is een dessert naar keuze of een Grand Dessert. Wederom is er voor ieder wat wils. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

In welke restaurants gaat u eten? 
Voor dit personeelsuitje selecteren we drie partnerrestaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, water-grachtenpanden, historie, Kaasstad) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de verschillende routes doorgaans verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Reserveer dit vrolijke personeelsuitje in Alkmaar. Uw collega's worden hier blij van! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 stadgids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Andere tijdsindeling?
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Vraagt u ons naar de mogelijkheden?

Reserveren Meer informatie