Een teamuitje in Schiedam

Schiedam is ontstaan aan de monding van de Schie rond 1230. De dam beschermde het polderland tegen het zeewater. In 1275 kreeg Schiedam stadsrechten. In de 18e eeuw werd Schiedam een belangrijke Jenever-stad en werd de Schiedamse Jenever geexporteerd over de hele wereld. De molens die voor het maken van de jenever gebruikt werden bepalen nog steeds het stadsbeeld. Hier een bedrijfsuitje laten organiseren levert een onvergetelijk evenement op. 

Uniek bedrijfsuitje Schiedam

Er even lekker uit zijn en ontspannen een aantal restaurants bezoeken terwijl u een spannende citygame doet? Een tochtje op een Segway? We hebben veel leuke arrangementen voor u in Schiedam. Een populair uitje is bijvoorbeeld onze Escape room met Cryptex tocht Dit is een escape spel dat zich binnen én buiten afspeelt! Een ideale combinatie, ook voor grotere groepen. En de keuze is aan u; wordt het een driegangen diner of een barbecue met de voeten in het zand?

Neemt u contact met ons op als we één van onze bedrijfsuitjes aan uw wensen kunnen aanpassen? We maken gratis maatwerkoffertes!

 resultaten per pagina
Daag uw collega's uit voor een spannend bedrijfsuitje in Schiedam. In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Schiedam. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes