Happen Stappen Varen Schiedam


Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit ontspannen bedrijfsuitje in Schiedam: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Schiedam
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Schiedam. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. 

Rondvaart Schiedam

Hierna stapt u aan boord en kunt u genieten van het contrast tussen de drukte van de stad en de relaxte sfeer op het water. De straatnamen Lange Haven, Nieuwe Haven, Korte Haven en Havendijk zijn veelzeggend: het is een stad met veel water. Niet alleen de Schie stroomt door de stad, maar ook het water van de Maas. Veel van de bezienswaardigheden die goed bewaard zijn gebleven hebben een relatie met jenever en waren van het water afhankelijk voor de aanvoer. Onderweg ziet u graanmolens, Pakhuis de Nederlanden en het Zakkendragershuisje (als er een graanschip aankwam werd de klok geluid, zodat de mannen konden komen om te lossen). En natuurlijk is er het wereldberoemde jenevermuseum, op een mooie plek aan het water. De gids vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht naar keuze

Als u van boord gaat loopt u samen een klein stukje naar het volgende restaurant. Hier schuift u aan voor het hoofdgerecht. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kiest een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw gids, die uw groep ophaalt bij het restaurant. 

Stadswandeling met eigen gids

Deze Schiedammer laat u met veel plezier uw stad zien, en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. U loopt samen door historische straatjes, geniet van het uitzicht op het water en bekijkt bijzondere gevels. De Grote Markt mag natuurlijk niet ontbreken. Het Oude Stadhuis is hier dé eyecatcher. Tegenwoordig is dit een restaurant en een populaire trouwlocatie. De dubbele trappen en de mooie gevel zijn de perfecte achtergrond voor de trouwfoto's. Aan de Oude Sluis lijkt de drukte van de stad heel ver weg als u uitkijkt over het water met aan beide kanten prachtige panden. De gids zorgt voor een leuke wandeling vol mooie verhalen, bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad. Bij het tweede restaurant eindigt de wandeling en neemt u afscheid van de gids.

Leuke afronding van uw walking dinner

In weer een nieuw restaurant gaat u samen aan tafel voor het nagerecht. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over dit avondje uit. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie (of thee).

Alles geregeld

De restaurants:
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

De wandeling:
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (havens, jeneverstad, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Schiedam hebben de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Als u een andere tijdsindeling wilt kunt u dit bij ons opvragen.

Een ontspannen personeelsuitje in drie leuke restaurants én een (nadere) kennismaking met Schiedam... hier verrast u uw team mee! 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 87 € 94,83
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie