Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Leiden

De oudste beschrijvingen van Leiden dateren uit de 9e eeuw, toen het dijkdorpje nog 'Leithon' genoemd werd. In 1266 kreeg Leiden haar stadsrechten. De stad was in de Gouden Eeuw zelfs de op één na grootste stad van Nederland, na Amsterdam, mede vanwege de grote textielnijverheid. Kortom, deze stad in het midden van het groene hart van Nederland, is een ideaal decor voor uw geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gezellig groepsuitje in Leiden

Deze prachtige stad wordt elk jaar ook door vele toeristen en dagjesmensen bezocht en niet voor niets. Het historisch en geografisch middelpunt van de Leidse binnenstad wordt gevormd door de plek waar de Oude en de Nieuwe Rijn samenvloeien. Op deze strategische locatie is in de middeleeuwen een heuvel opgeworpen met daarop de Leidse Burcht.

Leiden staat bekend als een van de grootste studenten steden van Nederland. De oudste universiteit van Nederland staat ook in Leiden, die werd opgericht in 1575.

Proef, kijk en beleef de stad Leiden met dit leuke bedrijfuitje. Wat ga je doen met dit uitje? U begint de dag met een Lunch, hierna leidt de gids u door Leiden. Als de rondleiding is afgelopen begint het proeven van de stad met typische Leidse producten zoals kaas, een biertje en je stopt bij een ijs of chocoladeproeverij. Om dit leuke uitje af te sluiten kun je kiezen voor een High Tea of High Wine.

De stad combineert op deze aangename wijze een rijke historie met een gezellig uitgaanscentrum. Hier gaat u gegarandeerd genieten van uw volledig verzorgde teamuitje of vrijgezellenfeest. Leiden verwelkomt u met open armen.

 resultaten per pagina
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Leiden terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een zonnig bedrijfsuitje in Leiden: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Leiden!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Leiden wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Leiden en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Leiden!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Leiden.
     resultaten per pagina