Te land, ter zee en in de lucht Leiden

Beleef één van de mooiste steden van Zuid-Holland te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Leiden. Hier komt u samen in één van de leuke horecagelegenheden (met plezier voor u uitgezocht) en geniet u samen van koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan stijgt uw uitje naar grote hoogte. U beklimt namelijk de Burcht, één van de oudste nog bestaande burchten in Nederland. Deze is gebouwd in 1275 op een kunstmatige heuvel midden in Leiden. Bovenop de burcht heeft u vanaf bijna 20 meter hoogte een prachtig uitzicht over Leiden en haar omgeving. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de burcht uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Leidenaar neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes van de Sleutelstad. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum van Leiden. Hierbij komt u langs de geboortestraat van Rembrandt, de Hortus Botanicus en Molen de Valk. Volop historie, prachtige grachtenpanden, en mooie monumentale bruggen. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

De beklimming van de burcht en de vaartocht zijn het hele jaar door mogelijk.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 76 € 82,84
15 - 30 € 74 € 80,66
31 - 80 € 72 € 78,48
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen De Burcht
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht (in open en gesloten boot mogelijk)
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is het hele jaar door mogelijk.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie