Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Delft

De naam Delft is afgeleid van 'delven' wat graven betekent. De naam verwijst naar een gegraven waterloop waaraan Delft is ontstaan. Delft kreeg in 1246 haar stadsrechten en ontwikkelde zich tot een grote stad in het graafschap Holland. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, getuige ook het grote marktplein, dat zeer geschikt is als decor van een teamuitje of groepsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje in Delft

Met de komst van de Technische Universiteit heeft Delft zich ontwikkeld als een belangrijke stad in de wetenschap en techniek. Dankzij de vele studenten heeft Delft een zeer bruisend uitgaansleven. Delft heeft alles in huis voor een geslaagde dag of avond. Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Delft.

Een van de top bedrijfsuitjes in Delft is het  Middeleeuws Arrangement. Hier gaat u langs alle historische gebouwen zoals de nieuwe kerk in combinatie met de oude kerk, waar Prins Friso en Mabel zijn getrouwd. Na dit bezoek gaat u lunchen in een gezellig Delfts restaurant en daarna komt de Gruwelwandeling. De Gruwelwandeling is een middeleeuwse wandeling; hier hebben we het vooral over de Gouwen Eeuw. De dag wordt afgesloten met een Barbaars Diner!

Wilt u toch wat anders in Delft? Bekijk hieronder de verschillende uitjes in Delft!

 resultaten per pagina
En Garde! Volg deze enerverende workshop schermen in Delft onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international met dit personeelsuitje in Delft!
Beleef een spannend personeelsuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje in Delft terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Maak uw eigen Delfts blauwe tegel tijdens dit gezellige bedrijfsuitje! Een spreuk, een tekening, een felicitatie, uw eigen naambordje voor bij de deur? Alles is mogelijk!
Een zonnig bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in Delft: u gaat salsadansen en cocktails shaken! U sluit de personeelsuitje af met een heerlijk diner.
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Delft!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Delft wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Delft terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft!
Leer met dit teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Delft de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Delft.
     resultaten per pagina