Rondvaart en stadswandeling Delft


Samen ontspannen (nader) kennismaken met Delft, inclusief een bezoek aan twee lokale toprestaurants. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje: 

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Delft: verzorgde lunch 

In een restaurant in de binnenstad staat een mooie tafel voor u klaar. Hier ontmoet u elkaar en begint het uitje met een ontspannen lunch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep en diverse broodjes met luxe beleg. U kiest zelf wat u erbij wilt drinken. Er is keuze uit koffie, thee, melk, of fris.

Rondvaart in Delft

Hierna gaan de trossen los! U gaat aan boord van een mooie boot en maakt een tocht door de mooie binnenstad. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. U vaart over grachten met gezellige terrassen op de kade en u vaart langs de gracht waar Vermeer voor het eerst begon met schilderen. Tweemaal per week is er markt in Delft, u zit hier al varend met uw neus bovenop. U komt langs prachtige grachtenpanden en historische bezienswaardigheden zoals VOC-locaties en patriciërshuizen. De gids vertelt u er alles over.

Stadswandeling met lokale gids

Uw gids staat al voor u klaar bij de kade. Het is tijd voor een mooie stadswandeling door deze mooie studentenstad. Bezienswaardigheden in overvloed in Delft! U krijgt een aantal highlights te zien, bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk, het prachtige stadhuis met de gevangenistoren, de Beestenmarkt (tegenwoordig een gezellig plein) of de Oude Kerk. Maar u ziet ook mooie straatjes en onontdekte steegjes. Onderweg hoort u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant van dit arrangement. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Stel zelf uw 3 gangen keuzemenu samen

De bediening ontvangt u hartelijk. Het is tijd voor het afsluitende etentje. U krijgt een driegangendiner geserveerd, waarbij u zelf bij elke gang kiest waar u zin in heeft. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Voor elk wat wils dus! We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Delft met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
U kunt dit uitje elke dag van de week reserveren. De rondvaart is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De boten zijn open bij mooi weer. In de maanden dat er geen vaartocht is, kunt u bijvoorbeeld ons walking dinner reserveren.

Reviews Rondvaart en stadswandeling Delft

VWA: "Het arrangement was inhoudelijk goed!" 
Congregatie Zusters Augustinessen: "Erg leuk was dat de stadsgids zich had verdiept in de achtergrond van onze Congregatie en ons speciaal meenam naar het voormalig ziekenhuis in Delft wat erg interessant was. De organisatie was prima, wanneer we vragen hadden tijdens het personeelsuitje werden we prima geholpen."
Min. van Infrastructuur en Waterstaat (combinatie met tapas kookworkshop en oudhollandse spelletjes) "Ik wil jullie nog bedanken voor de goede zorgen voor ons uitje. Mijn collega’s en ik hebben een hele leuke dag gehad. Het was een leuk gevarieerd programma met veel tijd en contact voor elkaar. Dat was ons doel ook, dus dat was ook geslaagd. De oudhollandsche spelletjes verliep heerlijk chaotisch. We hebben ons erg vermaakt en er is veel gestreden en gelachen. De begeleiding door Fred was leuk. Hij wist er een mooie draai aan te geven. Ook de afronding middels een heuse prijsuitreiking was leuk gedaan. We hebben aansluitend heerlijk gegeten met z’n allen."

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Delft! 

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Rondvaart door Delft van 45 minuten, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.30 uur Lunch
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie