How to lose a Million Delft

Wees clever! Wees geraffineerd! Overleg met teamgenoten! Bewerkstellig uw bankroet in het intieme centrum van Delft tijdens een knotsgek bedrijfsuitje.

Begroet de anderen in een gezellig eettentje

U ontmoet de andere deelnemers, uw collega's, in een knus etablissement in de binnenstad. Er vindt een hartelijk ontvangst plaats met een glaasje naar keuze. Als iedereen er klaar voor is, legt de spelmanager de regels van het stadsspel uit. Wanneer er teams zijn samengesteld, worden de speciaal voor dit event ingestelde smartphones uitgedeeld.

Iedere highlight toont een humoristische opgave op uw smartphone!

  • U wandelt met uw team de stad in. U heeft een miljoen euro op zak. Wees scherp en creatief bij de vragen en opdrachten! U ziet weldra de bodem van de schatkist.
  • Laat een bedrag achter voor andere teams op plekken die men passeert óf zoek een rechtstreeks duel met een concurrerend team!
  • Op het scherm van de mobiel is steeds het meest recente puntenaantal van elk team te lezen.
  • Ten slotte: een gezamenlijk drankje en een prijsje voor het slimste team!

Een culinair feestje als summum van uw afdelingsuitje

Als het stadsspel ten einde is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, is het tijd om lekker feest te vieren. Er staat een driegangen-maaltijd op het programma. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Aan het eind kijkt u terug op een lekker actief teamuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 72 € 82,80
25 - 39 € 69 € 79,35
40 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie