Happen Stappen Varen Delft

Een populair bedrijfsuitje in Delft: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Delft
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw personeelsuitje in Delft

In één van de gezellige restaurants in de binnenstad van Delft heet de bediening u hartelijk welkom. Uw uitje begint met een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat er voor elk wat wils is. U kiest hier een lekker drankje bij. 

Rondvaart in Delft

Hierna gaan de trossen los! U maakt een prachtige tocht door de mooie binnenstad. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. U vaart deels door smalle grachten met gezellige terrassen op de kade en u vaart langs de gracht waar Vermeer voor het eerst begon met schilderen. Tweemaal per week is er markt in Delft, u zit hier al varend met uw neus bovenop. U komt langs prachtige grachtenpanden en historische bezienswaardigheden zoals VOC-locaties en patriciërshuizen. De gids vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In het tweede restaurant van deze avond gaat u samen aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Bovendien zijn nog eens twee drankjes inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling door Delft

Het is tijd voor een stadswandeling door deze gezellige studentenstad. De gids heeft speciaal voor dit groepsuitje een prachtige route uitgestippeld door het historisch hart van Delft. U ziet een aantal van de highlights, bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk, het prachtige Stadhuis met de gevangenistoren, de Beestenmarkt (gezellig plein) of de Oude Kerk. Maar niet alleen de bekende highlights komen aan bod. U loopt ook door de onontdekte smalle klinkerstraatjes van de binnenstad. Onderweg hoort u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook in het derde restaurant heeft men een leuke tafel voor u vrijgehouden. In een ontspannen sfeer kunt u nog eens napraten over deze gezellige avond. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Delft werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.


Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De boten zijn open bij mooi weer. In de maanden dat er geen vaartocht is, kunt u ons walking dinner reserveren.

Reviews Happen, stappen, varen Delft

De heer Van de Wel"Wij vonden het een geslaagde dag. Mijn complimenten voor dit leuk groepsuitje."
TNO"Heel arrangement was goed, de restaurants lagen dicht bij elkaar, vriendelijke mensen."
Hills accountants en adviseurs: "De reacties waren zeer positief." 
Bennink adviseurs (maatwerk arrangement met 'Hollandquiz'): "Erg leuk, goed geregeld! Iedereen was enthousiast. Bij onze medewerkers was deze formule nog onbekend. Contact met jullie was perfect!"
Convent ondernemersclub
: "Een leuk en interessant arrangement. Goede informatie over de historie van Delft tijdens de rondvaart en de stadswandeling met een bevlogen gids die contact had met de groep en geen moeite teveel was om alle vragen te beantwoorden."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Delft!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 85 € 92,65
15 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 81 € 88,29
61 - 200 € 79 € 86,11
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
· Rondvaart (45 minuten) door Delft
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie