Outdoor Escaperoom Delft


Daag uw collega's uit! Wie vindt de juiste ontsnappingsroute tijdens deze outdoor escaperoom in Delft? Maak uw collega's blij met dit afwisselende bedrijfsuitje: 

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Delft (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren begeleiding: spelleider via whatsappcontact
  • 3 gangen keuzemenu of all you can eat restaurant

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de Outdoor Escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Delft

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Ontsnap via een mooie route 

Delft is een historische stad met de dynamiek van een gezellige studentenstad. Hier vindt u een ruim aanbod aan leuke restaurants, hippe koffietentjes en trendy clubs. En niet te vergeten: misschien wel de mooiste grachtengordel van Nederland. Een ideale stad voor een geslaagd personeelsuitje! Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs de bekende highlights, maar u loopt ook door de verborgen straatjes in de binnenstad. Op deze manier is het zelfs voor inwoners van Delft een verrassende citygame. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

3 gangen keuzemenu of all you can eat diner 

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen voor een driegangendiner of een all you can eat restaurant. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan eten. Uw etentje vindt plaats bij één van onze partnerrestaurants in de binnenstad. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Review Outdoor Escaperoom Delft

TU Delft: "In het begin wat chaotisch. Dame was vriendelijk en daar waar nodig behulpzaam. Leuke manier om de stad te leren kennen. Iedereen was daar erg enthousiast over."

Maat Logistiek: "De ontvangen documenten waren zeer uitgebreid, waardoor precies bekend was waar er begonnen moest worden en wat we daarvoor moesten doen/wie er gebeld moest worden. Vanaf dat moment was het een verrassing hoe dat de Outdoor Escape eruit zou komen te zien. Een zeer leuk spel, met veel interactie tussen de contactpersoon van Stadsarrangement en de collega’s onderling."

Geniet samen van dit gevarieerde personeelsuitje in Delft!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 59 € 67,85
10 - 30 € 55 € 63,25
31 - 60 € 53 € 60,95
61 - 100 € 51 € 58,65
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!.

Reserveren Meer informatie