Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hoorn

Hoorn is ooit de belangrijkste handelsstad van Nederland geweest. Vele oude gebouwen, pakhuizen en monumenten herinneren aan die tijd. De geschiedenis dringt zich onwillekeurig aan u op wanneer u door de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad loopt. 

Teamuitje in Hoorn 

Hoorn is een bruisende stad. Met name in de zomer komt het leven in dit gezellige havenstadje op gang. Befaamd is het kleurige lint van de kermisattracties die in augustus tien dagen lang door de binnenstad slingert, afgesloten met de Lappendag. Daarnaast zijn de harddraverij, de kaasmarkt op donderdag en de grootschalige themamarkten voorbeelden van de levenslustige aard van de West-Friezen. Ook eten en drinken is in Hoorn van oudsher goed verzorgd. Met zorg kiezen wij de beste en gezelligste restaurants voor onze arrangementen uit. Voel de gastvrijheid en proef de gevarieerde keuken tijdens uw teamuitje.

Een gezellig personeelsuitje

Eén van de leukste bedrijfsuitjes in Hoorn is het Walking Dinner. Geniet van een diner bij maar liefst drie verschillende restaurants, loop langs het enige echte 'Kleine café aan de haven' en geniet van de sappige anekdotes van onze gids. 

Bekijk hieronder onze andere bedrijfsuitjes. Wilt u liever een andere combinatie of wilt u wat vrije tijd inplannen tijdens uw groepsuitje? Vraag ons naar de mogelijkheden om het uitje zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen!

 resultaten per pagina
Happen, stappen varen in Hoorn is een van onze populairste arrangementen. Uw bedrijfsuitje vindt zowel op water als op land plaats. Door zijn ligging is Hoorn is met name geschikt voor deze combinatie...
Zoekt u een leuk teamuitje in Hoorn? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes