Walking Dinner Hoorn

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Hoorn. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Goed begin van uw walking dinner in Hoorn

Bij één van onze partnerrestaurants in hartje stad begint u dit uitje met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met de Horinees die een vrolijke wandeling voor u verzorgt.

Wandeling door Hoorn

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, rekening houdend met de loopafstand tot de restaurants. De Roode Steen is het centrale plein van Hoorn, met rondom terrasjes en gezellige restaurants. Aan het plein staan twee blikvangers: De Waag en het Westfries museum met de blauwgele luiken. 

U krijgt echt een vakantiegevoel als u langs de historische kades loopt. Hier liggen de moderne zeilschepen van de sportieve watersporters. Ook ziet u hier het rijtje bijzondere gevels (Veermanskade) dat op elke ansichtkaart te vinden is. Iets verderop staat de Hoofdtoren, nu in gebruik als restaurant. Hier treft u ook de bruine vloot aan. Hierachter ligt Oostereiland. Dit voormalige gevangeniseiland is nu een gezellige plek met appartementen, hotel, museum en filmhuis. 

Tijdens deze wandeling hoort u leuke verhalen en ziet u een aantal van de highlights. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Hoorn

Ook het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over dit afwisselende avondje uit. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U rond deze avond af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Oostereiland, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Doordat u steeds van restaurant verandert zit er schwung in dit uitje, bovendien raakt u steeds met andere collega's aan de praat. De gids zorgt voor een leuke wandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Hoorn!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren Meer informatie