How to lose a Million Hoorn

Miljonair voor een dag! Ontvang komische opgaven op de meest markante plekjes in de authentieke straatjes van Hoorn!

Gastvrij verzamelpunt van uw personeelsuitje

De aangewezen locatie om de andere miljonairs in wording te begroeten is een geriefelijk eetcafé in de binnenstad. U wordt van harte welkom geheten met een aperitief naar keuze. De spelmanager legt de bedoeling van het spel uit, waarna er teams worden gevormd. 

Bezoek markante plekjes en raak snel aan de bedelstaf!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een culinair feestje als klap op de vuurpijl

Na de commotie van het heen-en-weerschuiven van tonnen euro's, neemt u met z'n allen plaats aan tafel in een gezellig restaurant in de schitterende binnenstad. Het diner bestaat uit drie gangen. Per gang kunt u vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Nodig uw collega's uit voor een bijzonder, wetenswaardig en sensationeel groepsuitje.

Review

Dansschool Verbiest: "We hebben echt genoten van dit uitje! Iedereen werd enorm fanatiek en heeft letterlijk gestreden om te winnen. Dit was het perfecte uitje."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie