Schilderen als Bob Ross in Hoorn

Ontelbare mensen leerden dankzij Bob Ross en Gary Jenkins hun creativiteit uiten! Ook u bij dit bedrijfsuitje in Hoorn?

Ontmoet collega's in een gezellig restaurant voor uw teamuitje

U wordt vriendelijk welkom geheten in de historische binnenstad van Hoorn. U geniet hier samen van een heerlijk welkomstdrankje.

Happy painting tijdens uw personeelsuitje

Bob Ross is vaak ingewreven dat hij 'fastfoodschilderijen' maakte. Binnen een half uur had hij zijn schilderdoek gevuld met prachtige impressies uit de natuur, zoals een bergpartij en diverse watervallen.  Terzijde geschoven wordt veelal zijn omvangrijke verdiensten op het terrein van de schilderkunst. Enorme aantallen liefhebbers zijn dankzij Bob gaan schilderen.

Gary Jenkins is een andere held van de amateurkunstenaars. Ook hij heeft een populair televisieshow. Waar Ross zich echter richtte op landschappen, doet Jenkins meer met bloemen en portretten.

Leer snel schilderen o.l.v. een ervaren schilder

  • Geheel naar het idee van Bob Ross gaat u een natuurtafereel creëren achter uw eigen ezel met canvas
  • De basis van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al spoedig in staat stelt uw creativiteit te manifesteren
  • Voor het onbeschadigd meenemen van uw maaksel, kunt u een bijzondere verpakking gebruiken

Heerlijk nagenieten aan een rijk gevulde tafel

We blijven in hetzelfde goed aangeschreven restaurant in de historische binnenstad. Bij elke gang kunt u vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

We zijn veel dank verschuldigd aan de Bob Ross Foundation. Het goede werk dat zij doen - het in leven houden van de herinnering aan de kunstschilder en zijn methode - heeft ons geïnspireerd de schilderworkshop in dit afdelingsuitje in Hoorn op te nemen.

Review bedrijfsuitje:

FBTO"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie