Happen Stappen Varen Hoorn


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Hoorn: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Hoorn
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Start van uw teamuitje

In een prachtig restaurant in hartje Hoorn begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart in Hoorn

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door Hoorn, waarbij uw schipper ook de gids is. U vaart langs woonarken en vervolgens onder een historische brug door. En dan is daar ineens de prachtige Binnenhaven. Hier liggen de wat sportievere schepen aan de historische kades. Hier vindt u het rijtje bijzondere gevels (Veermanskade) dat op elke ansichtkaart te vinden is. U vaart verder richting de bijzondere Hoofdtoren, nu in gebruik als restaurant. Hier treft u de bruine vloot aan.

Als u doorvaart komt u bij het Oostereiland. De voormalige gevangenis is nu een gezellige plek met appartementen, hotel, museum en filmhuis. U vaart een stukje over het IJsselmeer, omringd door surfers, waterskieërs en zeilers. In de verte ziet u de schouwburg van Hoorn die aan het water staat, en wat dichterbij ziet u het begin van het nieuw aan te leggen stadsstrand. Hierna vaart u de binnenstad weer in. Geniet van de contrasten in deze afwisselende rondvaart!

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Hoorn. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. 

Wandeling door hartje stad

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, rekening houdend met de loopafstand tot de restaurants. De Roode Steen is het centrale plein van Hoorn, met rondom terrasjes en gezellige restaurant. Het grote (en omstreden) JP Coen standbeeld kunt u niet missen. Hier vandaan ben je in een paar stappen bij het IJsselmeer, de historische bierkades en u loopt zó het gezellige winkelhart in. Op het plein zijn De Waag, een groot hoekpand en het Westfries museum met de blauwgele luiken de grote blikvangers. Tijdens deze wandeling is er tijd voor een aantal highlights, maar ook voor onontdekte straatjes en steegjes in het centrum. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 1 oktober. U vaart in een open boot met een stille elektrische motor. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Hoorn!

Reviews bedrijfsuitje
Familie uit Rotterdam, anoniem: "Ik ben zeer tevreden met dit arrangement, alles op tijd en met prima kwaliteit van het eten."
Tabor College, Hoorn: "We hebben een heerlijke dag gehad. Het eten op de drie locaties was van goede kwaliteit.'

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Vaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie