WhatsApp Moordspel Hoorn


Verras uw collega's met dit originele bedrijfsuitje in Hoorn: Na een  drankje lost u een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje:

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Hoorn

Goed begin van uw personeelsuitje in Hoorn

Uw uitje begint als u elkaar ontmoet in een restaurant in hartje stad. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier even bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Moordspel in Hoorn

De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van de stad verrassingen tussen zitten. Hoorn is een mooie havenstad met een historisch centrum dat werkelijk alles heeft: veel groen (bijvoorbeeld het Julianapark) een strand, een gevarieerd winkelaanbod en meerdere havens. De schepen liggen tot in het centrum aangemeerd en de vele watersporters zorgen voor een vrolijke sfeer. Het is er ook gezellig uitgaan, dit varieert van een pizzeria tot een sterrenrestaurant en van een hip koffietentje tot een trendy club. Deze stad is perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje. 

Citygame moord: Wie is de dader? 

Na de ontspannen borrel wordt u allemaal rechercheur en gaat u in teams op pad. Wie heeft de moord gepleegd? Met welk moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze plattegrond is ingedeeld in vakken: a1, a2, enz, b1, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Elk vak heeft een bijbehorende foto. Dit kan een foto zijn van een opvallende gevel of een onverwacht detail in een steegje bijvoorbeeld. Als u het voorbeeld op de foto gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het beste team de overwinning opeisen.

Etentje na afloop: 3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Hoorn sluit u het uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! We zorgen voor voldoende alternatieven. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Laat uw collega's ontspannen borrelen en eten. Tussendoor kunnen ze hun krachten bundelen tijdens het moordspel. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Hoorn!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Citygame: WhatsApp Moordspel
· 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie