Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Enkhuizen

Enkhuizen heeft haar oorsprong in de Middeleeuwen als vissersdorp. Al in 1355 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten. Enkhuizen heeft dan ook in 2005 haar 650 jarig bestaan uitbundig gevierd; het bewijs dat deze stad een aangewezen plek is voor het vieren van uw bedrijfsuitje.

Compleet personeelsuitje in Enkhuizen

Een teambuilding arrangement, zorgeloos ontspannen, een competitief arrangement of samen culinair bezig zijn; het kan allemaal in Enkhuizen. We hebben diverse interessante activiteiten voor uw bedrijfsuitje, een compleet groepsuitje, of uw teamuitje.

Een van de leuke bedrijfsuitjes in Enkhuizen is de Heel Holland bakt - High Tea workshop. Begin gezellig met z'n allen bij een restaurant in Enkhuizen en krijg hier een hapje en drankje. Na het hapje en drankje beleef je de Zuiderzeestad te voet en kom je onder andere langs de Drommadaris en de Zuiderkerk. Ook kom je door de karakteristieke steegjes in Enkhuizen. Na de stadswandeling gaat u samen aan de slag bij een patissier. Maak samen met je vrienden/collega's kleine high te gerechtjes zoals chocolade, een mini appelgebakje of een hartig flensje. Als dit allemaal gemaakt is gaan jullie gezellig met elkaar onder het genot van een kopje thee de zelfgemaakte High tea hapjes nuttigen!

Een ander toepasselijk uitje in Enkhuizen is varen met een groot zeilschip over het IJsselmeer. Ook is het mogelijk om een tussenstop te maken in een voormalig Zuiderzeestadje. Na de zeiltocht sluiten we de dag af met een driegangen diner .

Toch opzoek naar een andere bedrijfsuitje in Enkhuizen? Bekijk hieronder de andere 60 uitje in Enkhuizen!

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Enkhuizen wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Enkhuizen en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Zeilen vanuit Enkhuizen? Ja, ook dat kan met dit teamuitje! De zeilen worden gehesen en u vertrekt voor een prachtige zeiltocht op het IJsselmeer.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Enkhuizen.
     resultaten per pagina