Walking Dinner Enkhuizen

Een ontspannen bedrijfsuitje in Enkhuizen: In elk van de 3 restaurants zit u naast iemand anders. Ook maakt u een vrolijke stadswandeling. Er zit dus schwung in deze avond! Verras uw team met dit walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Enkhuizen

Uw uitje begint in de binnenstad van Enkhuizen. In een gezellig restaurant krijgt u een voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. U krijgt er een drankje bij.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Voor een relatief kleine stad heeft Enkhuizen veel te bieden: het is een watersport walhalla met havens en strand, Sprookjeswonderland is er gevestigd, én het heeft het Zuiderzeemuseum als toeristenmagneet. Maar tijdens deze wandeling concentreert de gids zich op de binnenstad. Hier vindt u de Drommedaris (oftewel Drom), de verdedigingstoren die op vrijwel elke ansichtkaart te vinden is. Hier ziet u ook de meest bijzondere historische panden, pal aan het water.

Gevarieerde route 
Het Snouck van Loosenpark is een prachtig (bewoond) park in het centrum. Ooit opgezet voor de minder rijke arbeiders, nu onbetaalbaar om te wonen maar nog steeds prachtig. De 75 meter hoge Zuiderkerk staat pal in het centrum aan het (bijna) einde van de winkelstraat. Iedereen die gevaren heeft op het IJsselmeer herkent de kerktoren van de skyline. Enkhuizen heeft een prachtig stadhuis, dat niet toevallig sterk lijkt op het Paleis op de Dam. En ook het mooie station vlakbij een van de havens is de moeite waard. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook dit derde restaurant hebben we met zorg voor u geselecteerd. In een ontspannen sfeer kunt u gezellig napraten over deze leuke avond. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit ontspannen avondje uit af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, havens, park) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt steeds van restaurant, en dus van gesprekspartner. Ook maakt u (nader) kennis met Enkhuizen. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie