Help, de directeur is ontvoerd Enkhuizen

Laat u overrompelen door een spannend bedrijfsuitje! Vind de directeur terug en beleef gelijk de unieke schoonheid van de oude stad.

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Enkhuizen begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Enkhuizen

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Enkhuizen zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Een culinair feestje als gezellige afsluiter

Evenals u gaan wij ervan uit dat de directeur bevrijd wordt. In een zeer goed aangeschreven restaurant -wederom in hartje Enkhuizen - komt de voltallige opsporingseenheid samen om van een driegangen-diner te genieten. Elke gang biedt een grote variëteit aan gerechten. Vis, vlees, vegetarisch? U kunt het allemaal bestellen! Om alle deelnemers aan het afdelingsuitje zo veel mogelijk te verwennen, houden wij uiteraard rekening met speciale dieetwensen.

Een aanrader! Beleef samen met uw collega's een zinderend groepsuitje in een bijzondere stad!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
· Gebruik 'Help de directeur is ontvoerd' app
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'
17.30 uur Prijsuitreiking
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie