Borrelboot Quiznight Enkhuizen


Dit bedrijfsuitje in Enkhuizen valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's: Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Enkhuizen (privéboot met schipper) met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Samen op een borrelboot door Enkhuizen

Aan het einde van de middag komt u samen in Enkhuizen en stapt u aan boord van een privé rondvaartboot. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Rondvaart Enkhuizen

In de stad ziet u mooie grachtenpandjes en stadsboerderijen die via het water verbonden waren met hun landerijen. Daarna vaart u een stukje langs de stervormige omwalling 'De Vest'. Hier even alleen maar ruimte, rust, en groen. U vaart vlak bij een historische verdedigingspoort de stad weer in. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water. Proost!

Quiznight

Daarna begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede sfeer. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De scores zijn bekend! Hoe heeft uw team het er vanaf gebracht? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Diner: 3 gangen keuzemenu

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Enkhuizen. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Enkhuizen samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart dagelijks van april t/m september. Vanwege de lage bruggen wordt er in Enkhuizen met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot met schipper. 

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Hier worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
15 - 50 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 105 € 114,45
31 - 50 € 90 € 98,10
Inclusief
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur (april t/m september mogelijk)
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie