Happen Stappen Varen Enkhuizen


Een populair bedrijfsuitje in Enkhuizen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Enkhuizen
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Enkhuizen. In een gezellig restaurant krijgt u een voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje.

Rondvaart Enkhuizen

Hierna stapt u aan boord. De rondvaart begint in het centrum. Hier ziet u de stadsboerderijen die via het water verbonden waren met hun landerijen. Ze horen bij de 'boerenhoek'. Enkhuizen was dé haringstad, dus is er ook een 'vissershoek' met een verbinding naar het IJsselmeer. U vaart een stukje langs de stervormige omwalling 'De Vest'. Hier even alleen maar ruimte, rust, en groen. Vlakbij de historische verdedigingspoort vaart u de stad weer in, om te kijken naar historische theehuisjes, werkplaatsen, en prachtige eeuwenoude panden. Geniet van deze afwisselende vaartocht! Uw schipper vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! In een ongedwongen sfeer kunt u bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Voor een relatief kleine stad heeft Enkhuizen veel te bieden: het is een watersport walhalla met havens en strand, Sprookjeswonderland is er gevestigd, én het heeft het Zuiderzeemuseum als toeristenmagneet. Maar tijdens deze wandeling concentreert de gids zich op de binnenstad. Hier vindt u de Drommedaris (oftewel Drom), de verdedigingstoren die op vrijwel elke ansichtkaart te vinden is. Hier ziet u ook de meest bijzondere historische panden, pal aan het water.

Afwisselende wandeling
Het Snouck van Loosenpark is een prachtig (bewoond) park in het centrum. Ooit opgezet voor de minder rijke arbeiders, nu onbetaalbaar om te wonen maar nog steeds prachtig. De 75 meter hoge Zuiderkerk staat pal in het centrum aan het (bijna) einde van de winkelstraat. Iedereen die gevaren heeft op het IJsselmeer herkent de kerktoren van de skyline. Enkhuizen heeft een prachtig stadhuis, dat niet toevallig sterk lijkt op het Paleis op de Dam. En ook het mooie station vlakbij één van de havens is de moeite waard. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

In welke restaurants gaat u eten?
In Enkhuizen werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. Het arrangement met de hieronder genoemde tijdsindeling is mogelijk van 1 april t/m 30 september. De boten zijn (vanwege de lage bruggen) altijd open. Er is een paraplu aan boord voor het geval er een buitje valt. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Enkhuizen!

Groepsgrootte
10 - 50 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 98 € 106,82
15 - 30 € 95 € 103,55
31 - 50 € 93 € 101,37
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
· Rondvaart (ca 50 minuten)
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen?
Dit arrangement kunt u ook als luncharrangement doen. Of u kunt eerder of (iets) later beginnen. Heeft u hier vragen over? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie