Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Den Helder

Den Helder is de meest noordelijk gelegen stad in het vaste land van Noord-Holland. Bekend als marinebasis en als afvaarthaven naar Texel, maar de stad met 45.000 inwoners heeft zelf ook veel te bieden.
Den Helder is in de Middeleeuwen ontstaan, maar werd tot 1929 Helder genoemd. Omdat de inwoners spraken van De Helder, werd haar naam in Den Helder veranderd. Het dorpje Helder lag op een eiland, maar na de aanleg van de Zanddijk was Helder eiland af.

Bedrijfsuitje Den Helder

Het centrum van Den Helder biedt een moderne aanblik en de stad heeft gebouwd aan een bruisend centrum, waardoor Den Helder tegenwoordig een mooi decor biedt voor een gezellig bedrijfsuitje.

De bedrijfsuitjes in den Helder zijn vooral populair, omdat Den Helder aan het strand ligt. Bij mooi weer is een Segway Tour door Den Helder erg geschikt om even te stoppen bij het strand om te genieten van het weer en strand. Als je dan uitgewaaid bent op het strand kan je samen met je collega's de dag heerlijk afsluiten met een driegangen keuzediner in het centrum van Den Helder.

Een ander toepasselijk bedrijfuitje voor Den Helder is de Duikworkshop. Bij deze workshop leer je drie uur lang alles over duiken van minimaal 2 duikinstructeur in een zwembad in Den Helder. Na de drie uur duiken sluit u de dag af in het centrum van den Helder om hier te genieten van een driegangen keuzediner.

Bekijk hieronder alle ander Bedrijfsuitje in Den Helder.

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Den Helder: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Den Helder wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Den Helder terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Den Helder.
     resultaten per pagina