Walking Dinner Den Helder

Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje in Den Helder? Dan is dit walking dinner uw arrangement. Samen uit eten in drie restaurants op één avond en een verrassende kennismaking met de stad. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde personeelsuitje!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Den Helder

In de binnenstad komt u samen. Aan het einde van de middag begint uw personeelsuitje hier met een verzorgd voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen tevreden zal zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Rondleiding door een echte 'Jutter'

Den Helder heeft de levendige 'vibe' van een havenstad. De stad combineert historie met een hip modern gebied. De gids maakt vooral tijd voor Willemsoord. Dit is een trendy nieuw gedeelte van de stad op de voormalige Rijkswerf. Op dit monumentale schiereiland zijn er veel leuke restaurantjes te vinden, vaak met terras aan het water. Recent is hier een bruisend nachtleven ontstaan met hippe clubs, een bioscoop, een casino en leuke cafeetjes. Eén van de straten heet zelfs Flaneerkade.

Uw gids zorgt voor variatie
De band met de Koninklijke Marine is hier nog goed zichtbaar, bijvoorbeeld bij het Marinemuseum. De imposante duikboot op de wal is niet te missen. Hij is ingezet tijdens (destijds geheime) patrouilles in de Noordelijke IJszee. Tijdens deze leuke wandeling bekijkt u een selectie uit de vele highlights: monumentale panden, een paleis, de visserijhaven, de zeesluis en de museumhaven. De gids kan u er alles over vertellen. Aan het eind van de wandeling brengt hij u naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje in Den Helder

In dit mooie restaurant praat u in een ongedwongen sfeer na over deze leuke avond. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
In Den Helder werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (defensie, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Het wisselen van restaurant brengt schwung in het uitje. De gids zorgt voor een leuke wandeling in Den Helder. Maak uw collega's blij met dit geslaagde bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie