How to lose a Million Den Helder

Een zinderend teamuitje in de Helderse stadskern: help uzelf bliksemsnel van een miljoen af! En vergroot de rijkdom van de andere teams…

Aangenaam ontvangst in een plaatselijke eetgelegenheid

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een sfeervol etablissement in het centrum van de stad. Na een aangenaam welkom wordt u verwend met een lekker drankje naar keuze. Onze spelinstructeur doet de bedoeling van het avontuurlijke het spel uit de doeken. 

Ludieke opdrachten doorkrijgen op de mooiste plekken!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Aanschuiven in een kostelijk restaurant

Ter afsluiting van het evenement neemt u samen plaats aan tafel in een feestelijk restaurant in de schitterende binnenstad. Er wordt een driegangen-diner geserveerd. De spijskaart biedt een riante keuze aan gerechten met vlees of vis óf vegetarisch. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review How to lose a million Den Helder

COA: "We hebben de dag als fantastisch ervaren. Het spel zat super goed in elkaar. Alle teams hebben enorm van de opdrachten / het spel genoten. En het kersje op de taart waren de gemaakte foto’s. We hebben ons bescheurt om elkaars foto’s. Als we een beoordeling in punten moeten geven een 9 (van de 10). Bedankt voor deze super fantastisch georganiseerde dag. Alles liep op rolletjes."

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen arrangement, tot in de puntjes geregeld.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie