How to lose a Million Den Helder

Een zinderend teamuitje in de Helderse stadskern: help uzelf bliksemsnel van een miljoen af! En vergroot de rijkdom van de andere teams…

Aangenaam ontvangst in een plaatselijke eetgelegenheid

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een sfeervol etablissement in het centrum van de stad. Na een aangenaam welkom wordt u verwend met een lekker drankje naar keuze. Onze spelinstructeur doet de bedoeling van het avontuurlijke het spel uit de doeken. Wanneer er teams zijn samengesteld, worden speciaal geprepareerde smartphones uitgereikt.

Ludieke opdrachten doorkrijgen op de mooiste plekken!

  • Uw team begint met een denkbeeldig saldo van een miljoen euro. Door opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden, zorgt u dat u hier snel vanaf komt!
  • Het is anders dan u gewend bent: Wees slim en creatief en u verliest snel geld. Speel wat minder goed en uw vermogen groeit ogenblikkelijk!
  • Laat bedragen achter voor andere teams op plekken die men passeert óf zoek een-op-een ontmoeting met een concurrerend team!
  • Op de smartphone is steeds het meest recente saldo van elk team te lezen.
  • Na het spel krijgt u een lekker drankje en is er een verrassing voor het beste team!

Aanschuiven in een kostelijk restaurant

Ter afsluiting van het evenement neemt u samen plaats aan tafel in een feestelijk restaurant in de schitterende binnenstad. Er wordt een driegangen-diner geserveerd. De spijskaart biedt een riante keuze aan gerechten met vlees of vis óf vegetarisch. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review How to lose a million Den Helder

COA: "We hebben de dag als fantastisch ervaren. Het spel zat super goed in elkaar. Alle teams hebben enorm van de opdrachten / het spel genoten. En het kersje op de taart waren de gemaakte foto’s. We hebben ons bescheurt om elkaars foto’s. Als we een beoordeling in punten moeten geven een 9 (van de 10). Bedankt voor deze super fantastisch georganiseerde dag. Alles liep op rolletjes."

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen arrangement, tot in de puntjes geregeld.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 75 € 86,25
25 - 39 € 71 € 81,65
40 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie