Het geheim van Zweinstein Den Helder

Hermelien is versteend! U kunt haar alleen bevrijden door de juiste toverspreuk uit te spreken! Welk team verzamelt als eerste alle aanwijzingen om de toverspreuk te achterhalen. Nodig uw collega's uit voor dit magische bedrijfsuitje in Den Helder:

  • Welkomstdrankje in gezellig restaurant
  • Het geheim van Zweinstein spel (citygame in het centrum)
  • Diner (3 gangen keuzemenu)

Begin van uw teamuitje

Uw dag start met een ontvangst in een restaurant. Hierbij krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp.

Het geheim van Zweinstein - vind de toverspreuk en bevrijd Hermelien

Kunnen jullie Hermelien bevrijden door op tijd de juiste toverspreuk te bemachtigen? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a5, b3 enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een deel van de toverspreuk. Bent u eruit? Stuur uw de spreuk snel door naar de instructeur! Welk team bevrijd Hermelien het snelst? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Den Helder

Het spel is zo gemaakt dat u langs de mooiste plekken van Den Helder komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Den Helder verrassende locaties tussen zitten.

Diner: 3 gangen keuzemenu

Als Hermelien bevrijd is gaat u aan tafel. Bij dit driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over dit diner. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen.

Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Den Helder!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Citygame: Het geheim van Zweinstein
· 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Het geheim van Zweinstein
17.30 uur Driegangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie