Help, de directeur is ontvoerd Den Helder

Help! De directeur wordt voor uw ogen ontvoerd! Welk team is de ontvoerder te slim af? Lees meer over dit spannende bedrijfsuitje in Den Helder:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Help de directeur is ontvoerd citygame in Den Helder met begeleiding
  • 3 gangen keuzemenu

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw bedrijfsuitje in Den Helder begint in een gezellig restaurant in het centrum van de stad. Hier ontmoet u elkaar. Onder het genot van een drankje kunt u even bijpraten. Hierna begint u met de citygame. 

Brutale ontvoering op klaarlichte dag

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt bevrijden. De ontvoerder heeft een aanwijzing achtergelaten in de kluis die op tafel staat. U gaat met uw team de binnenstad in. Den Helder is een havenstad die historisch en hip combineert. Willemsoord is een trendy nieuw gedeelte van de stad op de voormalige Rijkswerf. Op dit monumentale schiereiland zijn er veel leuke restaurantjes te vinden, vaak met terras aan het water. Eén van de straten heet zelfs Flaneerkade. Een leuke stad voor een geslaagd personeelsuitje!

Help de directeur is ontvoerd Den Helder

In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-app met uw spelleider. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. Laat u meevoeren in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt! Via de app kunt u zien waar de opdracht-locaties zijn. Hier krijgt u bijvoorbeeld een kennisvraag of lost u samen een puzzel op. Maar u kunt ook een kleine opdracht krijgen, zoals een kort filmpje maken. Bundel uw krachten en kies de opdrachtsoorten strategisch uit! Elk goed antwoord brengt u dichter bij de code van de kluis.

Wat doet uw directeur?

Terwijl u druk bezig bent in de binnenstad geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw teambuilding. Hoe is de aanpak van de verschillende teams? Wat levert dit op? De directeur kijkt ook mee bij de grappige foto's en filmpjes die ingestuurd worden naar de spelleider. Maar... het is ook mogelijk dat uw directeur gewoon meespeelt in een team. Als u hiervoor kiest zoekt u met alle teams naar een fictieve directeur. Wie is de ontvoerder te slim af?

Bevrijding directeur en prijsuitreiking

Lukt het u om de de juiste code te achterhalen? Ga zo snel mogelijk naar de startlocatie, de tijd dringt! Welk team krijgt de kluis open? Kan de directeur bevrijd worden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team onder luid applaus in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking. Hierna neemt u afscheid van de spelleider en is het tijd om de overwinning te vieren met een etentje.

Etentje in Den Helder: 3 gangen keuzemenu

Na de citygame schuift u met z'n allen aan in een restaurant in hartje stad. Hier kunt u nog eens napraten over de ontvoering terwijl u geniet van een verzorgd etentje. Bij dit driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants in Den Helder. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Wilt u een geslaagd bedrijfsuitje organiseren in Den Helder? Maak uw team blij met dit Help de directeur is ontvoerd arrangement. Succes verzekerd!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 85 € 97,75
21 - 39 € 82 € 94,30
40 - 60 € 79 € 90,85
61 - 100 € 75 € 86,25
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
· Gebruik 'Help de directeur is ontvoerd' app
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'
17.30 uur Prijsuitreiking
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie