Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Groningen

Groningen beschikt vanaf 2005 over de beste binnenstad van Nederland. Het juryrapport gaf het predicaat authentiek en verrassend. 'Villa Gruoninga', zoals Groningen vroeger heette, werd voor het eerst genoemd in 1040. Maar hoe oud de stad werkelijk is, weet niemand precies. Veel van de historie is gelukkig bewaard gebleven en tijdens uw groepsuitje ziet u hier dan ook veel van terug.

Decor voor geslaagd bedrijfsuitje

Het Groningen van nu is een heel gezellige en bruisende stad. Door de gelukte combinatie van oude en nieuwe architectuur, horeca met inheemse en uitheemse cultuurinvloeden en een keur van kleinere en grotere winkels in het centrum, is Groningen de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een teamuitje.

Groningen staat nu vooral bekend als studentenstad met twee universiteiten die samen bestaan uit meer dan 55.000 studenten. Hier speelt ook het uitgaansleven vol op in met gezellige cafés rondt de grote markt, vismarkt, Poelestraat, Peperstraat en de Kromme Elleboog. Groningen leeft nu met alle studenten in de stad.

Een leuk uitje om het uitgaansleven in Groningen te ontdekken is het Kroegsport uitje. Hier gaan we verschillende kroegsporten doen waaronder darts en nog veel meer. Bij dit uitje in Groningen zit ook nog een driegangen diner.

Er zijn ook nog veel andere bedrijfsuitjes in Groningen. Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is en wat Stadsarrangement aanbiedt.

 resultaten per pagina
Ganzenborden in het echt in hartje Groningen? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankj...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Bijzonder teamuitje in Groningen. Laat u tijdens de opdrachten niet beetnemen. Wie is de Mol in uw team? Zoek naar aanwijzingen. Of hebt u het zelf achter de ellebogen?
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Een origineel teamuitje in Groningen. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
Een moord gepleegd in hartje Groningen? Op uw teamuitje vormt u groepjes om met GPS-ontvanger als houvast de moordenaar in de val te lokken. Welk groepje overwint?
Beleef een gezellig teamuitje in Groningen. Deze quiz is gebaseerd op het legendarische Ik Hou Van Holland. Wie van uw collega's kent de feiten???
     resultaten per pagina